Alto de Pioz

WIJNHUIS ALTO DE PIOZ BEZOEKEN [WIJNTOERISME GUADALAJARA] 

Het wijnhuis ligt in het dorp Pioz, in de provincie Guadalajara, en wordt omringd door 14 hectare eigen wijngaarden, op een hoogte van 875 meter boven zeeniveau, met 4 druivensoorten die elk jaar met de hand worden geoogst.
Lees verder >

DUURZAAMHEID OM HET TERROIR VAN ONZE WIJNEN TE BENADRUKKEN

Onze wijngaarden zijn in 2008 aangeplant in een traditionele formatie, waardoor de wortels diep in de bodem kunnen groeien. We gebruiken duurzame wijnbouwpraktijken om het terroir en het karakter van onze wijnen te beschermen en te versterken.
De missie van onze wijngaard is om een wijn te creëren die het terroir van La Alcarria vertegenwoordigt en de biodiversiteit van de regio op zijn best oproept. 

''Onze wijnmakerij is een project waar wijn en kunst samenkomen onder hetzelfde concept''

BOETIEKHOTEL/SPA EN WIJNTOERISME NABIJ MADRID

Dankzij onze locatie en de nabijheid van Madrid zijn we een perfecte keuze voor wijntoerisme. Als onderdeel van ons programma kunnen bezoekers genieten van activiteiten zoals een bezoek aan lavendel- of pistachevelden, bijenteeltlessen en vogels en sterren kijken.

Daarnaast hebben we in 2022 Casa Primitiva ingehuldigd als eerste fase van ons horecaproject. Het beschikt over een boetiekhotel/spa ontworpen door een van 's werelds meest gerenommeerde Japanse architecten en biedt een luxe gastvrijheidservaring en in de zomer kun je genieten van drie Glampings in de Wijngaard.

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien