Bodega Emina Ribera

 Emina Ribera Wijnhuis en wijngaarden tijdens de nacht Emina Ribera Kelder en vatenBodega Emina Ribera proeflokaal met veel tafels en een projectiescherm.Vatkamer Emina Ribera Wijnhuis met kooien en 6 niveaus van vaten.

WIJNMUSEUM IN RIBERA DEL DUERO

Bodega Emina Ribera del Duero ligt in het hart van de Golden Mile van Ribera del Duero, het is ook het hoofdkwartier van Bodegas Familiares Matarromera, de Bodega-Museo del Vino Emina maakte het verschil, omdat het het eerste Integrale Centrum voor Duurzame Ontwikkeling was. Het Emina Wijnhuis-Museum en het Klooster van Santa María de Valbuena gaan hand in hand in de gemeente San Bernardo in een bevoorrechte, unieke en bijzondere omgeving.

Lees verder >

Een tuin met verschillende druivensoorten verwelkomt u in dit unieke gebouw van grote architectonische waardering met een esthetiek die is geïntegreerd in de omgeving en het landschap, waarvan het interieur draait om een centrale binnenplaats en kan worden genoten bij daglicht terwijl u de verschillende delen van de wijnmakerij kunt zien.

De wijnen worden verzorgd in geselecteerde vaten van Frans en Amerikaans eikenhout, waardoor een evenwichtige orde van gangen ontstaat die de ideale plaats wordt voor de rust van kwaliteitswijnen en de vlucht van dromerige aroma's. Een glazen koepel die uitsteekt in het atrium is de plaats van de botteling, het eindpunt van het proces waarin een rij flessen, gevuld met een zorgvuldige en elegante wijn die, na een welverdiende rust, klaar zijn om te reizen.

Minder zien

wijnroutes Castilla y León


Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.