Bodega Diez-Caballero

Bodega Diez-CaballeroBodega Diez-CaballeroBodega Diez-CaballeroBodega Diez-Caballero

BODEGA DIEZ-CABALLERO IN ELCIEGO BEZOEKEN | WIJNTOERISME RIOJA ALAVESA

De familie Diez-Caballero speelt al meer dan 5 generaties een belangrijke rol in de wereld van de wijn. In het begin verkocht de familie hun wijn rechtstreeks aan de mensen en bars in de omgeving in karaffen, zoals in die tijd gebruikelijk was. Toen besloot Antonio dat het tijd was om te beginnen met de productie en verkoop van zijn wijnen, met druiven geoogst uitsluitend uit zijn eigen wijngaarden, onder de familienaam merk, Diez-Caballero. Hun eerste wijn werd gemaakt in 1979, gevolgd door hun eerste Reserva in 1987 en de rest is geschiedenis, zoals ze zeggen! 
Victoria Cañas, de huidige eigenaresse, heeft haar enthousiasme, toewijding en passie voor wijn al doorgegeven aan haar twee kinderen, Victoria en Antonio Diez-Caballero, die samen de wijnmakerij met veel succes runnen. 
Lees verder >

INTERNATIONALE WIJNEN

Hun niet aflatende inzet en toewijding om een kwaliteitsproduct te produceren komt duidelijk tot uiting in hun wijnen die over de hele wereld worden verkocht aan landen als de Verenigde Staten, Nederland, Australië, China en Puerto Rico.

Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.