Bodega Ecológica Luis Saavedra

Luis Saavedra biologisch wijnhuis in madrid wijntoerismebezoek biologische wijngaard in madridBodegas Luis Saavedra biologische druivenWijnen van Bodegas Luis Saavedra biologische wijnkelders

BEZOEK LUIS SAAVEDRA BIOWIJNHUIS IN MADRID

Zoals veel van de belangrijkste bedrijven in de wereld werd het biologische wijnhuis Luis Saavedra geboren in een garage, waar de familie Saavedra in 1996, na vier generaties gewijd te hebben aan de zorg voor het land en de wijnstokken, haar reis in de wereld van de wijnbouw begon, met de oprichting in 1999 van wat nu een van de meest gerenommeerde wijnhuizen in Madrid is.
De wijnen worden gemaakt met honderdjarige Garnacha-druiven en Albillo Real. Wijnen van bergpercelen (Sierra de Gredos).

CHULO'' BIOLOGISCHE WIJN VAN MADRID

Chulo is een wijn gemaakt van 100% Garnacha druiven die 's nachts worden geoogst. 
De wijn wordt bereid in roestvrijstalen tanks bij een gistingstemperatuur tussen de 18 en 20 graden en om de beste kwaliteiten uit de druiven te halen worden dagelijks punch downs uitgevoerd. 
Het aroma in de neus doet denken aan rood fruit, frambozen, vanille, bloemig en complex. In de mond is hij vlezig, elegant, met persoonlijkheid, goede structuur en zuurgraad met een balsamico en fruitige afdronk, lang aanhoudend mineraal.
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.