Bodega Fábrica de Hojalata

Wijngaarden en gebouw Bodegas Fábrica de Hojalata luchtfoto in Ronda, Málaga.Tanks Bodegas Fábrica de Hojalata. stalen en eiken tanksFlessen zwarte wijn Bodegas Fábrica de HojalataWijnproeverij onder vrienden buiten Bodegas Fábrica de Hojalata in Ronda, MálagaWijntoeristische ervaring op de binnenplaats en in de tuinen van Bodegas Fábrica de Hojalata in Ronda, MálagaInterieur in Bodegas Fábrica de Hojalata, kamer met kaarten aan de muur en rustieke decoratie.Wijntoerisme Accommodatie in Bodegas Fábrica de Hojalata in Ronda, Málaga

BEZOEK HET WIJNHUIS FÁBRICA DE HOJALATA (MALAGA)

Welkom bij de Natuurlijke Wijntraditie; Wij zijn een wijnhuis van natuurlijke en biologische wijnen gelegen aan de oevers van de rivier de Genal, in het hart van de Serrania de Ronda, waar we de meest zuidelijk gelegen Pinot Noir wijnstokken van Europa verwennen. 

Onze wijnen zijn single-varietal, zonder toegevoegde sulfieten en met kleine, genummerde producties. We gebruiken hernieuwbare energie die in onze eigen wijngaarden wordt geproduceerd, we zorgen voor het milieu met de milieu door gezeefdrukte flessen te gebruiken om het gebruik van papieren etiketten te vermijden, en door de halzen van onze flessen te beschermen met bijenwas zonder het gebruik van plastic. 
Lees verder >

WIJNTOERISME IN DE SERRANÍA DE RONDA

Ons wijnhuis is altijd open voor de organisatie van wijnproeverijen en bezoeken, voor de organisatie van lunches en diners met eten en wijn combineren, en voor een verblijf in onze kamers waar je de complete "wijnervaring" kunt beleven. 
waar u de complete "wijn, bed and breakfast" ervaring kunt beleven.
Een verrassend wijnhuis op een plek vol geschiedenis, natuur en mysterie.
Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.