Bodega Finca El Refugio

Bodega Finca El RefugioBodega Finca El RefugioBodega Finca El RefugioBodega Finca El RefugioBodega Finca El Refugio

BEZOEK BODEGA FINCA EL REFUGIO WIJNHUIS IN CIUDAD REAL | CASTILLA LA MANCHA

Finca El Refugio is een uniek wijnhuis gelegen in de provincie Ciudad Real, in het hart van Castilla-La Mancha.

Lees verder >

BOUTIQUE WIJNHUIS IN LA MANCHA

Bodega Finca El Refugio is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en commercialisering van wijn. Wij zijn een familiaal wijnhuis, gelegen in een onvergelijkbare omgeving in een van de best bevoorrechte streken voor de wijnbouw. Voor uw plezier bieden wij, uit onze eigen biologische wijngaard, unieke, evenwichtige en aantrekkelijke signatuurwijnen aan.

De extreme hitte in de zomer met zijn grote temperatuurverschil tussen dag en nacht, samen met de droge en zeer koude winters met weinig neerslag, samen met de schaarste aan klei-kalksteenbodem en de lage productie van onze wijnstokken, resulteren in complexe en goed uitgebalanceerde wijnen met een eigen karakter, hoge concentratie en zeer aromatisch.

TRADITIE EN MODERNITEIT 

Tempranillo, Merlot, Syrah, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot en Verdejo vormen de basis van onze variëteiten en Coupages. Onze filosofie is gebaseerd op goed uitgevoerd werk, wij combineren traditionele vinificatiesystemen met de hoogste Europese technologie om moderne wijnen te produceren met behoud van al hun essentie.

Momenteel exporteren wij 90% van onze productie en wij zijn van plan onze distributie over het hele land uit te breiden. Wij bieden directe verkoop en distributie van ons hele aanbod kwaliteitswijnen, die allemaal gouden en zilveren medailles hebben gewonnen in internationale competities.

Minder zien
Belangrijk! Vergeet niet aan te geven dat je contact met ons opneemt via Enoturismo Spanje.