Bodega Rambla Huarea

entree Rambla de Huarea Winery in Granadaluchtfoto Bodega Rambla de Huarea wijngaarden en wijnmakerijOogster in Bodega Rambla de HuareaToegang tot Bodega Poet in New York GranadaPersoon proeft wijn in Granada Bodega Rambla de HuareaWijndichter in New York op een tafelWijnproeverij in de wijnkelder van Bodega Rambla de Huarea

DE KLEINSTE BODEGA IN SPANJE [GRANADA]

Het is waarschijnlijk het kleinste wijnhuis van ons land, gevestigd in de oude boerderij waar de eigenaren zijn geboren en opgegroeid, gelegen aan de bedding van de rambla waaraan het zijn naam ontleent en tussen de gemeenten Albuñol, Murtas, Turón en Adra.
De bodega produceert minder dan 8.000 flessen per oogstjaar, die op de markt worden gebracht onder het label "Poeta en Nueva York", dat momenteel het meest representatieve beeld is van de kwaliteit van zijn nieuwe wijnen. Het bestaat uit 14 kleine percelen, waarvan de grootste 700 wijnstokken bevat, waarbij de geografie van het kleine landbouwbedrijf van de Contraviesa wordt gehandhaafd en de natuurlijke omgeving zoveel mogelijk wordt gerespecteerd.
Lees verder >

WIJNTOERISME IN HET HART VAN HET CONTRAVIESAGEBERGTE

Het wijnhuis biedt een rondleiding aan waarbij u kennis kunt maken met alle faciliteiten, het wijnbereidingsproces en het rijpingsproces, en tevens kunt genieten van de prachtige natuurlijke omgeving door te wandelen door de wijngaarden van het wijnhuis.

WIJNPROEVEN IN GRANADA

U zal de kleuren, geuren en smaken van het eindproduct leren kennen, waarbij u tot drie soorten wijn zal proeven, vergezeld van enkele aperitieven

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.