Bodegas Ayagar

Gevel van Bodegas Ayagar in La RiojaBalkon met uitzicht op de wijngaard van Bodegas Ayagar La riojaGlas wijn Bodegas AyagarUitzicht op Ayagar-wijngaarden in RiojaEetzaal Bodegas Ayagar tafel voor 20 gasten Grill met gegrilde karbonades Rioja

BEZOEK BODEGAS AYAGAR IN LA RIOJA | WIJNTOERISME

Bodegas Ayagar is gelegen in het historische Rioja dorp Hormilleja, in een bezienswaardige omgeving. Zijn wijnen zijn het resultaat van het respect voor traditie dat maakt dat de wijnen wijnen met ziel zijn.

Lees verder >

Een plaats waar u met vrienden kunt samenkomen en genieten van het moment in onze barbecue-eetzaal, waar u de smaak van de typische Rioja-keuken zult vinden, aardappelen en koteletten gekookt boven wijnstokspruiten, samen met de wijn die in onze familie-wijnhuis wordt geproduceerd.

WIJNTOERISTISCHE ERVARING IN LA RIOJA

Geniet in gezelschap van onze Bodega en zijn gastronomisch aanbod en succes zal verzekerd zijn. Proef La Rioja. Er is de mogelijkheid om magische ervaringen te beleven in ons buiten gelegen uitkijkpunt, van een wijnproeverij tot een maaltijd, allemaal omgeven door wijngaarden met op de achtergrond de besneeuwde bergen van Valdezcaray, de Riojan-vallei en de Baskische bergen. Onze familie bodega is alleen open voor het publiek na voorafgaande reservering.

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.