Bodegas Bideona

Bodegas Bideona en zijn wijngaarden. Bodegas Bideona gebouw met groene wijngaarden.Terras van Bodegas BideonaTafel op het terras van Bodegas Bideona met de sierra de cantabria op de achtergrond en twee glazen wijn en een fles op tafel.Interieur Wijnbar Bodegas Bideona. Drie vrouwen genieten van een glas wijn.

BIDEONA WIJNHUIS BEZOEKEN (RIOJA ALAVESA)

Bideona werd geboren in het hart van Rioja Alavesa om bij te dragen aan een nieuwe generatie Rioja wijnen, wijnen die de expressie van hun oorsprong vertegenwoordigen in tegenstelling tot die van hun productiemethode; elegante en diepgaande wijnen die in het glas de diversiteit en persoonlijkheid van de dorpen, locaties en percelen van Rioja Alavesa willen weerspiegelen. 
Lees verder >

WIJNEN VAN DE BESTE WIJNGAARDEN IN RIOJA ALAVESA 

Onze visie is om frisse, elegante, diepgaande, gastronomische en verouderingswaardige terroirwijnen te produceren van enkele van de beste wijngaarden in Rioja Alavesa. 

We cultiveren meer dan 300 percelen van ongelooflijke wijngaarden in de dorpen Villabuena de Álava, Samaniego, Laguardia, Leza, Baños de Ebro, Navaridas, Lanciego, Kripan, Labastida en Elciego. De gemiddelde grootte van onze percelen is minder dan een halve hectare en hun gemiddelde leeftijd ligt rond de 50 jaar, met veel percelen aangeplant in de jaren 20, 30 en 40 van de 20e eeuw. 

Dit is de raison d'être van dit project: deze identiteit. Via de wijngaarden brengt Bideona je dichter bij de diversiteit en persoonlijkheid van elk van de dorpen van Rioja Alavesa en hoe we dit weerspiegelen in onze wijnen, wijnen van een plaats die een plaats uitdrukken. 

Bij Bideona zijn we een team van ervaren wijnprofessionals, verenigd door onze liefde voor Rioja Alavesa en de visie om haar volledige potentieel als een van 's werelds grootste wijnbouwgebieden te benadrukken.

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.