Bodegas Cor de Mei

Interieur van Bodegas Cor de Mei, eettafel met wijnglazen om te proeven en warme verlichting in een rustieke ruimte met stenen muren.Entree van Bodegas Cor de Mei, twee vaten aan weerszijden met rode bloemen en een lichte stenen gevel. Drie mannen tussen de wijngaarden van Bodegas Cor de MeiWijn Bodegas Cor de Mei op een tafel met drie glazen ernaast en een witte roos.

BODEGAS COR DE MEI BEZOEKEN [RIOJA ALTA]

Bij Bodegas Cor de Mei genieten we van een wijnlandschap dat doorkruist wordt door de rivier de Ebro. U vindt ons in het dorp Gimileo, op 3 km van Haro, de hoofdstad van Rioja en op 3 km van Briones, geklasseerd als één van de mooiste dorpen van Spanje. 

Wij zijn wijnbouwers gespecialiseerd in het maken van wijn van meer dan 50 jaar oude wijnstokken. Wij openen voor het publiek een typisch wijnhuis van La Rioja met een 16e eeuwse kelder waar u onze witte Reserva wijn zeven meter onder de grond kunt proeven. In ons Wine Viewpoint bieden wij de proeverij van onze Reserva rode wijn aan, waarvan u kunt genieten met uitzicht op het landschap vanaf ons glazen terras.

Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.