Bodegas CYAN

Bodegas CYANBodegas CYANBodegas CYAN

BODEGA CYAN BEZOEKEN | WIJNTOURISME IN TORO

Bodega CYAN is een van de meest erkende en bewonderde wijnhuizen, door nationale en internationale wijncritici, voor de kwaliteit van zijn wijnen sinds de oprichting in 1999. Op slechts 12 km van de stad Toro in de provincie Zamora neemt het landschap de golvende vormen aan van deze gronden met zacht glooiende hellingen en glooiende heuvels.

Het wijnhuis ligt aan de weg tussen Toro en Venialbo, kort na het stadje Valdefinjas. Het bestaat uit drie gebouwen, waarvan er een half ingegraven is, waar de vaten rusten, en de andere twee op de top van een heuvel, vanwaar men een indrukwekkend uitzicht heeft over de streek en zijn wijngaarden.

Lees verder >

100 HECTARE WIJNGAARDEN, OLIJFBOMEN EN EEN PIJNBOMENBOS

Het landgoed waar Cyan zich bevindt, heeft 100 hectare wijngaarden, olijfbomen en dennenbossen, waardoor het zeer bijzondere kenmerken heeft voor de productie van kwaliteitswijnen. De druivensoort Tinta de Toro en de traditionele vinificatiemethode maken dat deze wijnen lang kunnen rijpen.

De moderne faciliteiten van de wijnmakerij zijn uitgerust met de nodige machines om het uiteindelijke doel van maximale kwaliteit te bereiken. Het heeft 600 vaten, voornamelijk van frans eikenhout.

Minder zien

wijnroutes Castilla y León


Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.