Bodegas HPM

Foto van de wijngaarden van Bodegas HPM in Baños de Ebro, Rioja Alavesa. Je ziet de rivier de Ebro en de wijngaarden aan de zijkanten.Foto van de familie Bodegas HPM. Vier mensen zitten tussen twee rijen wijngaarden en poseren met de wijnen van het wijnhuis.De vatenkamer van HPM Winery verlicht met warm licht en vaten met het logo van de wijnmakerij.Bodegas HPM wijnkelderruimte in Rioja AlavesaOndergrondse kelder van Bodegas HPM in Rioja Alavesa, trap verlicht met warm licht tot aan een deur met een rooster.Foto van de besneeuwde wijngaarden van Bodegas HPM met het wijnassortiment aan de voet van een wijngaard.

BEZOEK BODEGAS HPM WIJNMAKERIJ IN BAÑOS DE EBRO [RIOJA ALAVESA]

We zijn een klein familiebedrijf met 4 generaties geschiedenis. We bieden rondleidingen, proeverijen, lunches en andere ervaringen, waarbij we proberen voor elk detail te zorgen en ons aan te passen aan de klant. We willen onze kennis en passie voor wijn op een vriendelijke en gemakkelijke manier overbrengen. 
We worden gekenmerkt door de uitwerking van witte en rode wijnen, op zoek naar de typische kenmerken van het gebied, maar ook door uit onze comfortzone te treden en altijd op zoek te zijn naar de constante evolutie.

ONZE WIJNEN

  • Tempranillo Blanco HPM Blanco Joven de la Variedad Tempranillo Blanco
  • Maceración Carbónica HPM Tinto Joven de las Variedades Tempranillo y Viura
  • HPM (R)EVOLUTION Tinto Joven de las Variedades Tempranillo y Tempranillo Blanco
  • Crianza HPM Tinto Crianza Variedad Tempranillo
  • AMICIS TEMPRANILLO Vino de Edición Limitada
  • AMICIS TEMPRANILLO Blanco Fermentado en Barrica Vino Edición limitada
  • AMICIS GRACIANO Vino de Edición Limitada

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.