Bodegas Quaderna Via

 Interieur Wijnbar Bodega Quaderna Via in NavarraLuchtballonvaart wijngaarden in NavarraMensen drinken een toast op Bodega Quaderna Via Winery in Navarra Wijntoerisme bezoek aan Bodega Quaderna Via toast in de wijngaarden

BIOLOGISCHE WIJNHUIS BEZOEKEN IN NAVARRA [WIJNTOERISME] 

"De wijngaarden bewerken zoals onze grootouders dat deden en wijn maken zoals onze kleinkinderen dat zullen doen''
Onze wijnmakerij is uitgerust met de modernste technologie om de wijn alle respect te geven die hij verdient. Wij verzorgen onze druiven in de wijngaard zonder gebruik te maken van chemische hulpmiddelen. 
Lees verder >

EEN MAATSTAF IN BIOLOGISCHE WIJNEN

Sinds 1998, toen we besloten om voor biologische wijn te gaan, zijn we een van de pioniers op het gebied van biologische wijn in Spanje en Europa geworden.

''Wij beoefenen fysieke oenologie, geen chemische oenologie''
Vanwege het diepe respect dat wij voelen voor onze wijnstokken en onze wijnen, voegen wij geen chemische producten toe aan onze behandelingen, waardoor wij spelen met edele elementen als temperaturen en tijden voor de uitwerking van onze wijnen.

WIJNTOERISME IN QUADERNA VIA WIJNHUIS

Bij Quaderna Via hebben we een aantal ervaringen ontworpen waarin u de hoofdrolspeler bent, een bezoek dat minder technisch en meer zintuiglijk is, meer praktisch en minder theoretisch... maar vooral dynamischer en leuker.

Wat houdt het bezoek in?

  • Rondleiding door de wijnmakerij en wijngaarden
  • Informele proeverij van 3 wijnen + spelletjes rond de wijn
  • Aperitief met lokale producten
Duur: 80-90 min

Prijs:
  • Betaling in wijnhuis 10€/pers. 
  • Online betaling: 9€/pers.
  • Kinderen tot 18 jaar gratis
Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.