Bodegas Ruiz Alfaya

Quads staan voor een wijngaard in La Rioja mensen zwaaien en lachen.Besneeuwde wijngaarden van Bodegas Ruiz Alfaya met bergen op de achtergrondKerk van San Julián in La Rioja toeristische route Bodegas Ruiz AlfayaWijngaarden in de lente Bodegas Ruiz Alfaya blauwe lucht oranje gekleurde grond en de wijnstokken staan in perfecte rijen opgesteldIngang van Bodegas Ruiz Alfaya met schoolborden met het menu en een vat met een vaas.  Fles wijn Bodegas Ruiz Alfaya contour van een vrouwengezicht in een zeer gestileerde gouden kleur waaraan een druiventros hangt ''vino el capricho de Ana''.

RUIZ ALFAYA WIJNHUIS BEZOEKEN [RIOJA ALTA]

''Wij zijn een familie wijnhuis die onze eigen wijngaarden cultiveert in een absoluut bevoorrecht gebied gelegen in Castilseco, Rioja Alta''

Wij verwennen onze wijngaarden met de passie die onze voorouders al eeuwenlang aan ons hebben doorgegeven en combineren de geschiedenis en cultuur van deze prachtige enclave CASTILSECO, die een bevoorrechte ligging geniet in de uitlopers van het Obarenes-gebergte.
Lees verder >

RUIZ ALFAYA WIJN TOERISME ERVARINGEN

1. BEZOEK WIJNGAARDEN + BEZOEK ROMAANSE KERK S.XII-XIII + WIJNPROEVERIJ

Bezoek aan onze wijngaarden waar u kunt zien hoe wij onze wijnen verbouwen en maken en bezoek vervolgens de Romaanse kerk uit de 12e-13e eeuw, een juweel van onze gemeente, en eindig met een proeverij van onze 5 wijnen en een proeverij van typische producten.
  • Duur: 60-90 min.
  • Prijs: 20€ /pers.

2. QUAD ROUTE DOOR DE WIJNGAARDEN + KERK + PROEVERIJ

Vertrek met quad van Haro naar Castilseco. Quad route door bossen en wijngaarden genietend van een uniek landschap en de rust van onze velden gelegen aan de voet van het Obarenes gebergte. De eerste stop is bij een van onze wijngaarden, waar we uitleg geven over de kenmerken van de wijngaard en de huidige staat van de wijngaard. De tweede stop is bij ons Romaanse juweel, de 12e-13e eeuwse kerk van San Julián in Castilseco. De derde en laatste stop wordt afgesloten met een proeverij van onze wijnen en lokale producten.
  • Prijs: Double Quad (2 personen) 150€ | Single Quad (1 persoon) 95€

Boeken van activiteiten: Neem direct contact op met de wijnmakerij om de beschikbaarheid te controleren.

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.