Bodegas Solar de Urbezo

Solar de Urbezo Avant-garde Winery EntreeSolar de Urbezo wijnmakerij avant-garde architectuur gevel Wijngaarden Bodegas Solar de Urbezo biologische wijngaardenWijntoerisme bezoek aan Bodegas Solar de Urbezo WijnmakerijWijngaarden Solar de Urbezo wijngaarden landschap in ZaragozaBezoek wijngaarden in Zaragoza

BODEGAS SOLAR DE URBEZO BEZOEKEN IN ZARAGOZA [WIJNTOERISME]

In 1995 richtte Santiago Gracia Ysiegas, volgens de oude familietraditie, Bodegas Solar de Urbezo op, met als doel druiven te produceren van de wijngaarden die de familie Gracia-Campillo bezit in Cariñena, met een totale garantie van kwaliteit en zuiverheid van hun wijnen. Het wijnhuis ligt in de regio Aragon en op 45 km van de hoofdstad Zaragoza (Spanje). 
De wortels van ons wijnhuis zijn gebaseerd op het solide erfgoed van vijf generaties die het land en de wijn voelden. 
Lees verder >

VERLEDEN, HEDEN EN TOEKOMST 

De toren symboliseert de inzet van het wijnhuis voor de toekomst. Hij herbergt de receptie, de kantoren, de wijnkelder, de bottelarij en het proeflokaal. 

BIOLOGISCHE WIJNEN UIT CARIÑENA

Sinds 15 jaar worden onze wijngaarden biologisch verbouwd en al onze wijnen zijn BIO/ECO/ORGANISCH gecertificeerd. Onze wijnen worden over de hele wereld op de markt gebracht. 
Deze lijnen zijn bedoeld om u te sturen met al onze genegenheid, een trouwe uitdrukking van de liefde die we steken in het maken van onze wijnen, een uitnodiging om de wijnmakerij te bezoeken en ook om degenen te herinneren die in ons gezelschap waren en met wie we genoten van een """"glas goede wijn"""", een symbool van de vriendschap tussen mensen geboren uit liefde voor het land en een goed uitgevoerd werk.

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.