Bodega Tesalia

Meisje te paard met een fles wijn van Bodegas Tesalia, cadizVatkamer met het logo van Bodegas Tesalia in CadizWijngaarden van Bodegas Tesalia in arcos de la frontera, CádizDrie wijnen van Bodegas Tesalia, wijnen van Cadiz Twee mensen doen aan wijntoerisme bij Bodegas Tesalia, Cadiz

BODEGA TESALIA IN ARCOS DE LA FRONTERA BEZOEKEN [CÁDIZ]

Tesalia werd geboren uit de overtuiging dat de dingen die er echt toe doen, beginnen met een droom en de vrucht zijn van doorzettingsvermogen, geduld en professionalisme.
Elk groot merk heeft een gedenkwaardig verhaal.
Het onze is het verhaal van een familie die de droom had om wijn te maken in de bergen van Cádiz zodat de wereld ook kon genieten van de vruchten van dat prachtige land.
Lees verder >

LA SIERRA DE GRAZALEMA  ALS DECOR VOOR HUN WIJNEN

Bodega Tesalia ligt in de Sierra de Grazalema, in Cadiz, naast de historische stad Arcos de la Frontera. Eeuwenlang was Arcos een strategische stad, begeerd om zijn bevoorrechte ligging. De naam stamt uit de Romeinse tijd, toen het werd gesticht als Arx-Arcis (de hoge vesting)
Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.