Bodegas Tierra

Vatenkamer Bodegas Tierra, proeverij in Rioja Alavesa vatenBodegas Tierra Rioja Alavesa wijnmakerij, bezoek de wijnmakerijBodegas Tierra druivenoogst, druivenoogster snijdt de druiven

BEZOEK HET WIJNHUIS BODEGAS TIERRA IN LABASTIDA | WIJNTOERISME

Wij zijn een familie wijnhuis, in het centrum van Labastida, een initiatief van Fidel Fernández Gibaja, die wordt opgevolgd door zijn zonen Carlos en Fidel. De broers stoppen al hun passie en kennis in het maken van wijnen, zonder de wortels van de Rioja Alavesa te vergeten.

Lees verder >

WIJNGAARDEN VAN DE RIOJA ALAVESA BEZOEKEN EN ONTDEKKEN 

De wijngaard wordt op een logische manier bewerkt, met zo veel mogelijk respect voor de grondstructuren en de identiteit die elke variëteit krijgt. Wij streven naar een zuivere teelt zonder pesticiden, op zoek naar de grootste openheid, intensiteit en zuiverheid van de Rioja Alavesa. Het resultaat van dit is de productie van wijnen waarbij we proberen onze wijngaarden, onze grond en ons huis in elke fles wijn die we produceren over te brengen.

Al onze wijngaarden liggen in Labastida, onder de beschutting van de Toloño bergketen. Deze zijn al drie generaties van ons en andere hebben wij naar eigen goeddunken verworven op basis van de grondsoort en de oriëntatie.

Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.