Bodegas Valenciso

VALENCISO WIJNHUIS BEZOEKEN (RIOJA ALTA)

Ons prachtige wijnhuis ligt in Ollauri, 3 km. van Haro. Wij zijn een uniek Rioja wijnhuis in La Rioja. We produceren innovatieve wijn, zonder de oorsprong van het Rioja Alta gebied te verliezen. Het meest moderne van de klassiekers, het meest klassieke van het moderne is de definitie die we het liefst hanteren.
 
De naam VALENCISO komt van de vereniging van onze achternamen Luis VALENTIN en Carmen ENCISO. Met de illusie en kracht van de jeugd om het project van onze dromen te ondernemen, hebben we 25 jaar geleden VALENCISO opgericht.
Lees verder >

BIOLOGISCHE LANDBOUW

We vertroetelen de wijngaard. De wijngaard en de manier waarop die wordt bewerkt is het belangrijkste in een wijnmakerij. Wij cultiveren onze wijngaarden biologisch, op klei-kalksteen bodems, tussen 480 en 610 meter boven zeeniveau, met lage productie en handmatige oogst zoals alleen een kwaliteitswijn kan zijn. 
Wij zijn wijnmakers, verzorgers van wijngaarden. Onze wijnen behouden in hun elegantie alle zorg die we ze geven, en het leven dat dit land ze geeft.

WIJNTOERISME IN BODEGAS VALENCISO

De bezoeken aan het wijnhuis zijn anders dan de meeste andere wijnhuizen omdat ze persoonlijk worden uitgevoerd door de oprichters/directeuren van het wijnhuis: Luis Valentín of Carmen Enciso. We zien de wijngaard, de wijnmakerij en daarna proeven we drie wijnen. In de zomer bieden we al meer dan vijftien jaar verschillende en zeer interessante activiteiten aan die gerelateerd zijn aan wijn, het erfgoed van La Rioja. 

Wilt u onze wijnen kopen?

Online Winkel

Minder zien
BELANGRIJK! Vergeet niet aan te geven dat u via Enoturismo Spain komt