Bodegas Valenciso

Bodegas ValencisoBodegas ValencisoBodegas ValencisoBodegas ValencisoBodegas Valenciso

VALENCISO WIJNHUIS BEZOEKEN (RIOJA ALTA)

In 1998 voegden we onze achternamen, Luis Valentín en Carmen Enciso, samen om VALENCISO te creëren. Na 15 jaar leiding te hebben gegeven aan een prestigieuze wijnmakerij in de Rioja Alavesa, hebben we onze knowhow en internationale perspectief toegepast op onze nieuwe wijnmakerij in Ollauri, waar het Atlantische klimaat de finesse van de Tempranillo druiven, de exclusieve variëteit van de meeste van onze wijnen, versterkt.
Lees verder >

100% BIOLOGISCHE WIJNBOUW

Al onze wijngaarden worden biologisch bewerkt met een zeer kleine productie om de hoogste kwaliteit te garanderen. De druiven worden 100% met de hand geoogst, zoals alle grote wijnen verdienen. Het bewijs hiervan is dat we lid zijn van de Asociación Grandes Pagos de España, waarin zo'n dertig van de beste wijnhuizen van het land zijn verenigd.

WIJNTOERISME IN VALENCISO WIJNHUIS

Wandel door de wijngaarden, bewonder de beeldhouwwerken van Juanjo Novella, verken het wijnmaak- en proefproces met de oprichters. Met Luis Valentín en Carmen Enciso als persoonlijke gidsen leer je de wijnmakerij en haar prestigieuze wijngaard kennen. 
Tijdens de zomer- en herfstmaanden bieden we verschillende activiteiten aan zoals yoga, openluchtbioscoop, proeverijen en meer, altijd vergezeld van onze beste wijnen.

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.