Bodegas Vega del Castillo

Bodegas Vega del CastilloBodegas Vega del CastilloBodegas Vega del CastilloBodegas Vega del Castillo

BEZOEK BODEGAS VEGA DEL CASTILLO WIJNHUIS IN NAVARRA

Bodegas Vega del Castillo" werd in 1999 opgericht na de fusie van de wijnhuizen van drie emblematische plaatsen van de Ribera Alta de Navarra: de Bodega Cooperativa Olitense, de oudste van hen allen, opgericht in 1910 door Victoriano Flamarique in Olite; samen met de Unión de Cooperativas Virgen de Ujué (Ujué) en de Cooperativa Vinícola Nuestra Señora de Ujué (Pitillas). Op die manier zijn zij erin geslaagd hun wil en inzet te bundelen om gezamenlijk hun wijnen te produceren en op de markt te brengen.

Lees verder >

Een trio van wijnhuizen die momenteel 400 hectare wijngaarden met Garnacha, Tempranillo, Merlot, Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Garnacha Blanca, Viura en Moscatel de Grano Menudo wijnstokken inbrengen.

TRADITIONELE EN DUURZAME WIJNBOUW 

Traditionele vinificatietechnieken, vinificatie per perceel en variëteit en respect voor het milieu zijn de belangrijkste ingrediënten van hun wijnbouw, gericht op het overbrengen van de persoonlijkheid van het terroir in elke fles. Zo ontstaan hun wijnen, zonder complexen en vol nuances, die zeer gewaardeerd worden om hun uitstekende kwaliteit/prijsverhouding. Bijgevolg presenteren zij een breed gamma van merken die traditie en moderniteit combineren.

INTERNATIONAAL ERKENDE WIJNEN 

Dit traject wordt bevestigd door meerdere prijzen die zijn toegekend door internationaal gerenommeerde wijnconcoursen, zoals Mundus Vini, Decanter, Concours Mondial de Bruxelles of International Wine Challenge.

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.