Dominio de Casalta

Wijngaarden Bodegas Dominio de Casalta in AlbaceteBodegas Dominio de Casalta Wijnmakerij Gebouw. Bakstenen gevel met pilaren bij de ingang en een klein dak voor de ingangsboog. Wijngaarden bezoeken Bodegas Dominio de Casalta in AlabaceteExterieur van wijnmakerij Bodegas Dominio de Casalta in Albacete

BEZOEK DOMINIO DE CASALTA WIJNHUIS IN ALBACETE [2023]

Dominio de Casalta is een unieke plek in de provincie Albacete, omgeven door honderdjarige steeneiken en met bevoorrechte omstandigheden; een grote diversiteit aan bodems, een hoogte van meer dan 1000 meter boven de zeespiegel en wijngaarden in biologische landbouw tot 60 jaar oud die een complexe en langzame rijping uitvoeren met behoud van een perfecte natuurlijke zuurgraad. 
Lees verder >

VERTEGENWOORDIGING VAN EEN BIJZONDER EN AFWIJKEND TERROIR

De filosofie van Dominio de Casalta is de vertegenwoordiging van een uniek terroir dat volledig verschilt van wat ons omringt, met een mozaïek van variëteiten, bodems en blootstellingen, die Pepe Rodriguez de Vera heeft weten te interpreteren met de visie om iets innovatiefs te creëren dat de bijzonderheid van het Casalta-terroir uitdrukt.

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien

Wijnroutes in Castilla - La Mancha


Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.