Pazo Señorans

Pazo Señorans wijnhuis buiten wijntoerisme galiciëIngang van Pazo Señorans Winery in Pontevedra, gevel met logoTuinen van Pazo Señorans Winery in PontevedraEntree binnenplaats met bloemen Pazo Señorans WineryPazo Señorans Winery wijngaarden met zonsondergang op de achtergrond in Rias Baixas, WijntoerismeDovecote Pazo Señorans Winery Pazo Señorans Galicische Pazo te bezoekenEvenement Pazo Señorans, Rias Baixas, Tuintafels cocatailtafels evenement Pazo señoransWijnen van Pazo Señorans Winery albariño

PAZO SEÑORANS WIJNHUIS BEZOEKEN | RIAS BAIXAS WIJNTOERISME

Pazo Señorans, tegenwoordig omgebouwd tot wijnhuis, is een prachtige vertegenwoordiger van de herenhuizen uit de XVI eeuw, gebouwd op het platteland met alle charme en het landhuis van vroeger. El Pazo en het wijnhuis, eigendom van het echtpaar Marisol Bueno en Javier Mareque, begon zijn wijnbouw reis in 1989, hoewel de teelt van de wijngaard eerder begon.
De naam Pazo Señoráns heeft een onbekende oorsprong, het is niet bekend of de plaats zijn naam geeft aan El Pazo of dat het el Pazo is die zijn naam geeft aan de plaats.
Lees verder >

ONZE WIJNEN

Wij streven ernaar dat onze wijnen een ware afspiegeling zijn van het land waar ze geboren zijn.
Wij geloven diep in al hun potentieel, van de jonge wijnen tot de groeiende capaciteit van het ras met het verstrijken van de tijd.
Al jaren ontwikkelen wij R&D+i projecten met verschillende entiteiten en bedrijven, vooral gericht op de studie van inheemse variëteiten en de zorg voor de wijngaard en de impact daarvan op het milieu.

RONDLEIDINGEN IN HET WIJNHUIS EN IN EL PAZO

Het bezoek begint met een uitleg over de geschiedenis van het wijnhuis en de oorsprongsbenaming waartoe wij behoren, gevolgd door een rondleiding door de installaties, een bezoek aan onze distilleerderij, tuinen, wijngaarden en el Pazo (een typisch Galicisch gebouw uit de 16e eeuw), en eindigt met een proeverij van onze producten.

Inclusief 
  • Rondleiding met gids.
  • Wijnproeverij van 3 wijnen en 2 gedistilleerde dranken.

Prijs

20€/persoon.

Groepen
 
Tot 100 personen.

Tijd Schema
  • Flexibel
  • Afspraak noodzakelijk
  • Gesloten van 23 december tot 8 januari en tijdens het druivenoogstseizoen.
Minder zien

Wijnroutes in Galicia


Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.