Bodega Blanca Terra

Entree van wijnhuis Blanca Terra in Mallorca. Entree met 6 flessen wijn van ongeveer 2 meter geplaatst als gang om het wijnhuis binnen te komen.Wijnmaker bij Bodegas Blanca Terra met een tros rode druiven.Meisje oogst bij Bodegas Blanca Terra op MallorcaWijnproeven bij Bodegas Blanca Terra Mallorca. Mensen proosten met rosé wijnWijnmuseum in Bodegas Blanca Terra Mallorca. Oude bruine persen buiten de wijnmakerij.

BLANCA TERRA WIJNHUIS BEZOEKEN (MALLORCA)

Na een lang leven van werk en in samenwerking met een gerenommeerde oenoloog, besloot Don Bernat Febrer om Bodega Blanca Terra op te richten, om een Mallorcaanse kwaliteitswijn te produceren van het land van zijn geliefde Mallorca.
De keuze van het gebied en de grond was een weloverwogen keuze, het resultaat van de kennis die hij had opgedaan door zijn jarenlange ervaring en het feit dat hij zijn boerenafkomst nooit had opgegeven. 
Lees verder >
 
Mallorca is een gepassioneerd land dat de reiziger hartelijk verwelkomt, en daarom hebben we in onze wijngaarden onze eigen en buitenlandse druivensoorten naast elkaar laten bestaan. Ze zijn allemaal gemaakt van onze eigen druiven, geteeld en geoogst met alle zorg en genegenheid die nodig is om een Mallorcaanse wijn van topkwaliteit te kunnen bieden.
De deuren van onze wijnmakerij staan open zodat je het museum en de kelder kunt bezoeken en onze wijnen kunt proeven.

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.