VRAGEN OVER ENOTURISMO SPAIN

Wat is Enoturismo Spain en welke service biedt het?

Enoturismo Spain is een website die wijnhuizen uit heel Spanje samenbrengt die wijntoeristische diensten aanbieden en fungeert als een zoekmachine voor wijntoeristen uit de hele wereld.

Wat zijn de voordelen van het vinden/reserveren van uw bezoeken en ervaringen via Enoturismo Spain?
  • Boek rechtstreeks bij het wijnhuis, zonder tussenpersonen en met 100% controle over uw boeking.
  • U bespaart geld door geen boekingscommissies te betalen.
  • U helpt de plaatselijke economie te bevorderen en draagt er rechtstreeks toe bij.
Rekent Enoturismo Spain reserveringskosten?

Nee, Enoturismo Spain vergemakkelijkt alleen het contact tussen de klant en het wijntoeristische etablissement. We stellen het echter op prijs als de klant aangeeft dat de boeking via Enoturismo Spain is gemaakt, omdat het ons helpt het vertrouwen van onze wijnhuizen te vergroten door omgeleide boekingen van Enoturismo Spain te ontvangen.

IS WIJNTOERISME IETS VOOR MIJ?

Moet ik een expert zijn om aan wijntoerisme te doen?

Nee. Wijntoerisme is voor iedereen en past zich perfect aan elk ervaringsniveau aan. Wijnhuizen hebben meestal verschillende programma's, afhankelijk van het ervaringsniveau van de wijntoerist.

Is het mogelijk aan wijntoerisme te doen en wijnhuizen te bezoeken met kinderen?

Ja, wijntoerisme met kinderen is een optie die steeds meer wijnhuizen in hun aanbod hebben en hun activiteiten aanpassen aan het hele gezin, wij nodigen u uit om de filter "aanbevolen voor gezinnen" in onze zoekmachine te gebruiken om wijnhuizen te vinden die aangepast zijn aan alle doelgroepen. In de volgende link ziet u enkele wijnhuizen om te bezoeken met kinderen in La Rioja.

Is het mogelijk om aan wijntoerisme te doen in een rolstoel?

Ja, er zijn veel toegankelijke wijnhuizen in heel Spanje met een PRM-toegang en aangepaste bezoeken. Ontdek ze in de lijst van 36 rolstoeltoegankelijke wijnhuizen in Spanje. U kunt ook de filter "PRM Access" in onze zoekmachine gebruiken om toegankelijke wijnhuizen te vinden.

VIND DE PERFECTE WIJNHUIS IN SPANJE

Hoe vind je het perfecte wijnhuis?

Eerst moet u het gebied van Spanje selecteren waar u een wijnhuis wilt bezoeken, eenmaal daar kunt u de lijst met beschikbare wijnhuisen bekijken of de dienstenfilter gebruiken.

Hoe gebruik je het filter van de diensten die de wijnhuizen aanbieden?

Met behulp van het dienstenfilter kunt u een meer gepersonaliseerde zoekopdracht uitvoeren om het wijnhuis te vinden dat het beste past bij de diensten die u van het wijnhuis zoekt, u hoeft alleen de gewenste diensten te selecteren en op de zoekknop te drukken en u krijgt de wijnhuizen die aan die zoekcriteria voldoen.

HOEVEEL KOST HET OM WIJNHUIZEN TE BEZOEKEN EN AAN WIJNTOERISME TE DOEN IN SPANJE?

Is het duur om aan wijntoerisme te doen en wijnhuizen te bezoeken?

De prijs varieert sterk, afhankelijk van de diensten die elk ecotoeristisch etablissement aanbiedt. De prijzen van de bezoeken + proeverij variëren van 7€ p.p. tot 25€ p.p. ongeveer, afhankelijk van de wijntoeristische ervaring die door het wijnhuis wordt aangeboden.

TWIJFELT U OVER HOE U EEN BEZOEK AAN DE WIJNHUIS KUNT BOEKEN?

Bij wie moet ik boeken?

De reservering wordt rechtstreeks bij de wijnhuis/het toeristisch bedrijf gemaakt en beheerd. Enoturismo Spain bemoeit zich niet met het boekingsproces, maar vergemakkelijkt alleen het contact tussen de wijntoerist en het wijnhuis.

WAARUIT BESTAAT HET DETAILAANBOD VAN DE WIJNHUIZEN?

Wat zijn de details die de wijnhuizen aanbieden?

De details die door de wijnhuizen worden aangeboden hangen af van elk wijnhuis in het bijzonder en van Enoturismo Spain kunnen we niet garanderen waaruit deze bestaan.

Bieden alle wijnhuizen een detail als u via Enoturismo Spain boekt?

Nee, niet alle wijnhuizen kunnen een geschenk aanbieden aan klanten die via Enoturismo Spain worden doorverwezen. Uit de gegevens van elk wijnhuis zal blijken of ze een geschenk aanbieden of niet.

TWIJFELS OVER EEN WIJNHUIS

Kan ik rechtstreeks naar de wijnhuizen gaan om wijn te bezoeken, te proeven of te kopen?

Afhankelijk van het wijnhuis zal het nodig zijn om voor sommige activiteiten vooraf een afspraak te maken. Bij Enoturismo Spain raden we u aan om rechtstreeks contact op te nemen met het wijnhuis via e-mail of telefoon.

Ik heb vragen over een wijnhuis.

Om eventuele twijfels weg te nemen, nodigen wij u uit om rechtstreeks contact op te nemen met het wijnhuis om er zeker van te zijn dat de schema's, beschikbaarheid en diensten correct zijn. U kunt ook vragen stellen over andere zaken zoals: wat er in de omgeving te doen is, de exacte locatie en andere specifieke twijfels die u heeft. Alle contactgegevens van het wijnhuis en een link naar hun website zijn opgenomen.

Is het mogelijk om wijn te kopen in de wijnhuis?

Bijna 100% van de wijnhuizen biedt de mogelijkheid om hun wijnen in het wijnhuis zelf en online te kopen, maar u kunt zich ervan vergewissen door op de website van elk wijnhuis de aangeboden diensten te bekijken.

SOORTEN WIJNTOERISME EN WIJNHUIZEN

Welke soorten wijnhuizen zijn er in Enoturismo Spain ?

In Enoturismo Spain vindt u wijnhuizen uit heel Spanje die wijntoeristische diensten en ervaringen aanbieden, u kunt boetiek-wijnhuizen, wijnhuis-hotels, traditionele wijnhuizen, wijnhuizen met avant-garde ontwerpen en nog veel meer vinden, met behulp van de wijnhuis-zoekmachine kunt u uw ideale wijnhuis vinden.

Wat houdt een bezoek aan een wijnhuis in?

Elk wijnhuis biedt verschillende diensten aan, maar in het algemeen omvat het een bezoek aan de faciliteiten en wijngaarden met uitleg over het wijnbereidingsproces, het soort druiven dat wordt gebruikt en de soorten wijnen die worden geproduceerd, en eindigt het meestal met een proeverij van de wijnen van het wijnhuis.

Welke plannen voor wijntoerisme zijn er?

Hieronder vindt u een lijst van de verschillende wijntoerismeplannen die sommige wijnhuizen aanbieden:

*Deze plannen voor wijntoerisme zijn een voorbeeld van activiteiten die in sommige van onze wijnhuizen kunnen worden gedaan.

WAAR IN SPANJE KUN JE AAN WIJNTOERISME DOEN?

In welke gebieden van Spanje kunt u aan wijntoerisme doen?

In Spanje kunt u vrijwel overal aan wijntoerisme doen. U kunt onze zoekmachine voor wijnhuizen per provincie gebruiken om uw perfecte wijnhuis te vinden.

Wat zijn de beste gebieden voor wijntoerisme in Spanje?

De gebieden die traditioneel het meest bekend zijn voor het bezoeken van wijnhuizen en het beoefenen van wijntoerisme in Spanje zijn:


 

WAT IS DE BESTE TIJD VAN HET JAAR VOOR WIJNTOERISME EN WIJNHUISBEZOEK?

Wat is de beste tijd van het jaar om wijnhuizen te bezoeken?

Er is geen specifieke tijd van het jaar waarin u het beste wijnhuizen kunt bezoeken of aan wijntoerisme kunt doen, elk seizoen van het jaar heeft zijn eigen attracties, als u meer wilt weten bezoek dan onze publicatie over wijntoerisme.

22