Bodega Conatvs

Luchtfoto van Bodegas Conatvs in Fuerteventura met de vulkaan en de zon op de achtergrondFles Bodegas Conatvs wijn op een dienblad met een glas wijn en chocolade met de wijngaarden op de achtergrond.Wijngaarden van Bodegas Conatvs op Fuerteventura, groene kleur en blauwe lucht Wijntoerisme in Bodegas Conatvs vrienden proosten op het terras van het wijnhuis en de vulkaan op de achtergrondBodegas Conatvs wijnen op vulkanische bodem met op de achtergrond een bord van het wijnhuis en wijngaarden.Conatvs wijn en een glas wijn met roodachtige wijnbladeren op de achtergrond. Toegangsbord tot Bodegas ConatvsTros druiven Bodegas Conatvs

WIJNPROEVERIJ IN FUERTEVENTURA | BODEGA CONATVS

Mis de kans niet om een wijnproeverij te doen bij bodegas conatvs in fuerteventura!

Bodega Conatvs is het eerste en enige wijnhuis op Fuerteventura met P.D.O. Canarische Eilanden, geleid door de eigenaar Pedro Antonio Martin Hernandez. De naam van het wijnhuis: Conatvs komt uit het Latijn en betekent inspanning. Het is de naam die staat voor alles wat we hebben gedaan om de oude wijnstokken te herstellen en wat we nu doen, want het verbouwen van wijnstokken op Fuerteventura is erg moeilijk. 
Bodega Conatvs is ontstaan uit de resten van oude wijngaarden op Fuerteventura, die de eerste waren op de Canarische Eilanden. 
La Viña de Anibal was de eerste wijngaard die op Fuerteventura werd aangeplant en was de eerste van de Canarische Eilanden (1412).
Lees verder >

ONTDEK DE BESTE WIJNEN VAN FUERTEVENTURA

Ontdek de beste wijnen van Fuerteventura met Bodega Conatvs en zijn wijntoeristische ervaringen. Er zijn 6 verschillende ervaringen waaronder: 
  • Begeleid bezoek vergezeld van Conatvs wijn en lokale producten.
  • Privé bezoek.
  • Rondleiding vergezeld van wijn en chocolaat.

INTERNATIONALE BEKROONDE WIJNEN

  • Conatvs 2022, gouden medaille bij de wedstrijd Bacchus 2023 
  • Conatvs Airam 2021, zilveren medaille op het concours Bacchus 2022
  • Conatvs 2020, gouden medaille op het concours Agrocanarias 2021
  • Conatvs Airam 2020, zilveren medaille op het concours Agrocanarias 2021
  • Conatvs Pink 2020, gouden medaille op het concours Mondial Bruxelles 2021
Wilt u alle ervaringen en Conatvs wijnen ontdekken klik dan op de Boek Bezoek knop!

Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.