Bodega Heredad Martínez Castillo

Bodegas Heredad Martínez Castillo Wijnmakerij en wijngaard in Rioja AltaZwart-wit foto van Heredad Martínez Castillo wijnmakerij. Wijnstokken op de voorgrond en een vage gevel op de achtergrond.Wijngaarden bij zonsondergang bij Bodegas Heredad Martínez Castillo in Rioja Alta.gezeefdrukt glas met het logo van Bodegas Heredad Martínez Castillo en wijngaarden op de achtergrond

HEREDAD MARTÍNEZ CASTILLO WIJNHUIS BEZOEKEN IN RIOJA (2023)

Ontdek de signature wijn gemaakt van onze eigen wijngaarden. Bezoek aan het wijnhuis, bezoek aan de wijngaard, proeverijen en nog veel meer. 
Lees verder >
 
Weet jij een beter plan dan genieten van een goede wijn in goed gezelschap?

Familiewijnhuis, gelegen in de wijngaarden van het landgoed en opgericht in 2002 in La Rioja Alta, al 20 jaar bezig met het maken van wijnen met hun eigen variëteiten. 

WIJNTOERISTISCHE ERVARING IN RIOJA ALTA

Een bezoek aan de wijnmakerij, een proeverij van onze drie huiswijnen in de kelder of tussen de prachtige wijngaarden... Dit alles vergezeld van een aperitief met typische producten uit La Rioja. Een dag vol ontdekkingen en nieuwe aroma's die je zintuigen zullen prikkelen. 

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.