Bodega Manuel Aragón

Wijngaarden en wijnhuis Bodegas Manuel Aragón in Chiclana de la Frontera, Cadiz.Vatenkamer Bodegas Manuel Aragón. Zwarte vaten op drie niveaus.wijntoerisme in Bodegas Manuel AragónWijnvaten Bodegas Manuel Aragón

WIJNHUIS MANUEL ARAGÓN BEZOEKEN (CHICLANA)

De Bodega werd in 1815 opgericht door Don Pedro Aragón Morales (1795), waarmee een familietraditie van het produceren van eigen wijnen werd geconsolideerd. Bodega Manuel Aragón ligt in het gebied Marco de Jerez en staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn wijnen. De productie van onze wijnen begint in de wijngaarden van de meest traditionele wijngaarden in de omgeving.
Lees verder >

100% CADIZ WIJNEN

We zijn ervan overtuigd dat elke beslissing die we nemen in de wijngaarden en in het vinificatieproces belangrijk is voor de kwaliteit van de wijnen die we produceren. De toewijding van onze deskundige wijnbouwer en de vaardigheid en ervaring van onze oenoloog hebben geresulteerd in de productie van deze zeer gewaardeerde wijnen.

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.