Bodega Raimat

Bodegas Raimat entree, witte gevel met entreeboog en de naam van het wijnhuis in zwart. Wijntoerisme bezoek aan Bodegas Raimat in LleidaRaimat Cellars Barrel Room met gewelfd plafond en warme verlichtingBezoek aan de wijngaarden van Bodegas Raimat in Lleida, groen landschap en rijen wijnstokken.

BODEGA RAIMAT EN RAIMAT NATURA

Raimat is een van de belangrijkste referenties in duurzame en ecologische wijnbouw, met als resultaat een breed scala aan frisse, oprechte, eerlijke wijnen en cava's van de hoogste kwaliteit. 
Lees verder >

COSTERS DEL SEGRE D.O. WIJNEN

De unieke geologische en klimatologische kenmerken van het landgoed hebben Raimat ertoe gebracht de belangrijkste drijvende kracht achter de DO Costers del Segre te worden. De gebieden van Lleida die deel uitmaken van deze oorsprongsbenaming zijn zeer divers, met berg- en vlaktegebieden en een gemeenschappelijk continentaal klimaat met sterke thermische contrasten. Het wijnhuis is een specifiek gebied binnen de appellation en is de belangrijkste producent en ambassadeur ervan. De D.O. Costers del Segre, samen met de D.O. Cava en D.O. Catalunya, certificeren de uitmuntendheid van onze wijnen.

RAIMAT NATURA

Raimat Natura is het grootste beschermde natuurgebied van het land op een wijndomein. Een uitbreiding van 700ha met meer dan honderd diersoorten van grote waarde.
Kom en ontdek de natuurlijke omgeving van Raimat en ervaar uit eerste hand het proces van het maken van onze wijnen.
Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.