Bodegas Altanza

Edficio bodegas Altanza: Campo verde en flor y edificios históricosSala de barricas Bodegas Altanza: Ordenadas en circulo, colores marrones.Personas brindando en Bodegas Altanza Vendimiador en viñedos de Bodegas AltanzaBodegas AltanzaMujeres disfrutando de un Cóctel al aire libre en Bodegas AltanzaMesas en evento Bodegas Altanza: Flores y copas de vino en mesa circular.Bodegas Altanza

BEZOEK BODEGAS ALTANZA WINJUIS IN FUENMAYOR | WIJNTOERISME RIOJA ALTA

Altanza, gelegen in Fuenmayor, Rioja Alta, werd opgericht als een gedeelde droom om 100% Tempranillo wijnen van hoge kwaliteit te maken met een moderne en authentieke toets. Om dit te bereiken is het wijnhuis van de grond af aan opgebouwd, werden er eigen wijngaarden aangeplant en is er vanaf het begin gekozen voor Frans eikenhout, wat onze wijnen rond en elegant maakt.

Lees verder >

ONZE WIJNEN

Crianza, Reserva en Gran Reserva rode wijnen 100% Tempranillo en halfzoete witte wijnen, Sauvignon Blanc en rosé wijnen. Momenteel produceren wij ook Sherrywijnen: Amontillado, Oloroso, Palo Cortado, Pedro Ximénez, Brandy en 2 soorten Jerez vermouth.

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.