Bodegas GarcÍa de Olano

Bodegas GarcÍa de OlanoBodegas GarcÍa de OlanoBodegas GarcÍa de OlanoBodegas GarcÍa de Olano

BEZOEK HET WIJNHUIS GARCÍA DE OLANO IN PÁGANOS | LAGUARDIA

Bodegas García de Olano is een familiewijnhuis met een lange traditie in de wijnwereld, die verschillende generaties teruggaat. Tot op de dag van vandaag bezit de familie een grot met kelders die dateren uit de islamitische tijd, waar de grootouders en overgrootouders van de huidige drie broers GARCIA DE OLANO vroeger de wijnen maakten en opsloegen die later in bulk werden verkocht.

Lees verder >

In een bevoorrechte omgeving, met een prachtig uitzicht op de bergketen van de Sierra Cantabria en omgeven door een zee van wijnstokken, biedt García de Olano u de gelegenheid om zijn wijnmakerij, zijn geschiedenis en zijn wijnen uit de eerste hand te leren kennen..... U kunt ook genieten van een traditioneel Baskisch-Riojaans menu in de gezellige eetzaal.

3 WIJNTOERISTISCHE ERVARINGEN IN RIOJA ALAVESA

1. Bezoek aan de wijnmakerij

De wijnmakerij biedt rondleidingen aan, waarbij niet alleen de installaties worden bezocht, maar ook het hele wijnbereidingsproces aan de bezoekers wordt uitgelegd.

Openingstijden:

  • Maandag tot zaterdag: 11:00 of 13:00 uur.
  • Zondag  en feestdagen om 12.00 uur.

*Afspraak nodig

2. Bezoek + Proeverij

Maak kennis met het wijnbereidingsproces door een bezoek aan de bodega, en leer de verschillende wijnen van elkaar te onderscheiden.

Inbegrepen:

  • Bezoek.
  • Aperitief.
  • Proeverij van drie wijnen.

Approximatieve duur: 1,5 uur.

Prijs: 12 € / persoon

3. Enogastronomisch Bezoek

In de wijnmakerij zelf, omgeven door een zee van wijnstokken, vindt u onze eetzaal. Speciaal gericht op groepen, heeft u de mogelijkheid om te genieten van typische gerechten uit de omgeving. Aardappelen met chorizoworst en lamskoteletjes met wijnranken, geroosterd op onze rotisserie in het volle zicht van het publiek.

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.