Bodegas Hidalgo la Gitana

Bodegas Hidalgo la Gitana Gebouw omgeven door wijngaarden in Sanlúcar de barramedaManzanilla proeverij op vat bij Bodegas Hidalgo la Gitana CadizGlas wijn Bodegas Hidalgo la GitanaBegeleid wijntoerismebezoek aan Bodegas Hidalgo la GitanaDiner in Bodegas Hidalgo la Gitana Sanlucar de BarramedaPatio Bodegas Hidalgo la Gitana Restaurant CádizRestaurant binnen Bodegas Hidalgo la Gitana in SanlúcarRijst in restaurant Bodegas Hidalgo la Gitana

BEZOEK WIJNHUIS IN SANLÚCAR DE BARRAMEDA [CÁDIZ]

Sinds 1792. 8 generaties. Een familiewijnhuis dat al 230 jaar zijn essentie heeft behouden. Midden in het centrum van Sanlúcar de Barrameda. Een wandeling door onze wijnmakerij en wijngaarden is een reis naar het verleden. 
Lees verder >

MANZANILLA EN WIJNPROEVERIJ

Met het glas in de hand gaan we op zoek naar de beste butsen om de wijnen direct daaruit te proeven, met al hun zuiverheid. Zeer oude wijnen met meer dan 60 jaar soleras. We zullen onze collega's hun dagelijkse werk zien doen en we zullen wegvliegen. 

BODEGA RESTAURANT IN SANLÚCAR

Om uw ervaring af te sluiten kunt u dat doen op www.entrebotasrestaurante.es, gelegen in een van onze patio's. De ervaring wordt opgediend.

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien
Belangrijk! Vergeet niet aan te geven dat je contact met ons opneemt via Enoturismo Spanje.