Bodegas Puelles

BEZOEK BODEGAS PUELLES WIJNHUIS IN ÁBALOS [RIOJA ALTA]

Wij zijn een familiewijnhuis met vele generaties die wijn maken in een klein bevoorrecht gebied: Ábalos, in La Rioja Alta. De broers Félix en Jesús Puelles kochten het molenlandgoed in 1844 en verhuisden in 1985 naar dit gebied om er hun huis en hun droom te bouwen: Bodegas Puelles. De bodega is omgeven door wijngaarden, beschermd door de bergen en naast de oude 17e-eeuwse molen.

Lees verder >

WIJNTOERISTISCHE ERVARING IN LA RIOJA ALTA

Wij hebben ons altijd ingezet voor rechtstreeks contact, de ontwikkeling van de wijncultuur en samenwerking met het toerisme in de streek. Wij zijn pioniers op het gebied van wijntoerisme in de Rioja-streek en tot op de dag van vandaag ontvangen wij bezoekers uit de hele wereld, die de passie waarmee wij werken en de wereld van de wijn beleven, overbrengen. Wij bieden begeleide wijnproeverijen en rondleidingen aan. Elke ervaring is zeer compleet aangezien we zowel het wijnhuis als de wijngaard bezoeken, we bieden een grote variëteit wijnen aan om te proeven en we passen ons aan aan de ervaring en kennis van elke groep in onze uitleg. Alle wijntoeristische activiteiten die wij aanbieden, worden door de familie uitgevoerd.

SUSTAINABILITY EN FAMILIETRADITIE IN DE WIJNGAARD

Wat de wijngaard betreft, zorgen wij voor een duurzame teelt en werken wij met ecologische wijnbouwpraktijken die het milieu respecteren en de kwaliteit van de druiven verhogen. Het resultaat van al deze factoren zijn de wijnen die wij produceren: een weerspiegeling van het land, het milieu en de knowhow van de familie.

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Onze wijnen worden rechtstreeks van de wijnmakerij aan de consument verkocht, aangezien wij geen distributeurs hebben, waardoor de maximale zorg voor onze wijnen gedurende het hele proces gewaarborgd is.

Online Winkel

Minder zien
BELANGRIJK! Vergeet niet aan te geven dat u via Enoturismo Spain komt, dan zal het wijnhuis u een aardigheidje geven.