Bodegas Román

BODEGAS ROMÁN WIJNHUIS BEZOEKEN IN ZARAGOZA [D.O CAMPO DE BORJA]

Bodegas Román is ontstaan uit het enthousiasme van de familie Román en hun passie voor oenologie, landbouw en goed werk.
In het begin begon de familie Román met de uitwerking van hun wijnen op autodidactische wijze, als gevolg van hun passie voor landbouw en oenologie.

Na verloop van tijd werden onze selectieprocessen verbeterd om de beste kwaliteit druiven te selecteren en onze eigen wijnen uit te werken.
De wijnen van Bodegas Román worden gemaakt met een selectie van druiven uit de beste wijngaarden van de familie, gelegen in de uitlopers van Moncayo, met name in de gemeenten Tabuenca en Bulbuente.
Lees verder >

TRADITIE EN PASSIE
Met inspanning, toewijding en passie voor het vak verkrijgt Bodegas Román een wijn van uitstekende kwaliteit, voornamelijk van de Garnacha-variëteit van zijn oude wijngaarden.
Ons wijnhuis is gevestigd in Bulbuente, een jong, ambachtelijk familie wijnhuis, gelegen in het Campo de Borja, tot wiens Denomination of Origin, wereldwijd erkend, wij behoren.

HET RIJK VAN DE GARNACHA
Dit gebied is, dankzij de cultus van de Garnacha-druif, de eeuwenoude wijnbouwtraditie en alle cultuur eromheen, bekend geworden als het ""Rijk van de Garnacha"".
Bij Bodegas Román hebben we ons ten doel gesteld een eerlijke, kwalitatieve, ambachtelijke wijn te maken die de knowhow van zoveel eeuwen wijnbouwtraditie in het gebied weerspiegelt.
Minder zien
BELANGRIJK! Vergeet niet aan te geven dat u via Enoturismo Spain komt, dan zal het wijnhuis u een aardigheidje geven.