Bodegas San Alejandro

Entree Bodegas San Alejandro. Rode ingang met houten deur en twee bomen aan de zijkanten.Vatenkamer Bodegas San Alejandro in Zaragoza. Warme kleur en paarse tinten.Wijngaarden Bodegas San Alejandro in Zaragoza.groep studenten bij Bodegas San Alejandro die een oenologiestage doen. wijntoeristische ervaring.

BODEGAS SAN ALEJANDRO BEZOEKEN (ZARAGOZA)

Een project dat begon met het enthousiasme en de inspanning van een groep rusteloze wijnboeren die besloten om hun land, hun wijngaarden en hun wijn goed te gebruiken.
Vandaag de dag is deze droom uitgegroeid tot het referentiewijnhuis van de D.O. Calatayud en de wereld van de Garnacha.
Lees verder >

WIJNTOERISME IN CALATAYUD

Ontdek de fascinerende geschiedenis van de oorsprong van de wijn, de bijzonderheden van Calatayud als productiegebied en de zorg waarmee Bodegas San Alejandro zijn wijnen maakt. Dit alles tijdens een bezoek aan de faciliteiten, waaronder het Theater van de Natuur en de Zintuigen, de Baltasar Space of de nieuwe ondergrondse ruimte. Het bezoek is inclusief het proeven van drie wijnen vergezeld van drie tapas.

Maak je bezoek compleet met de activiteit Wijnmaker voor een dag waarin je je eigen wijn kunt maken en etiketteren of eten in ons restaurant "La Cocina de Baltasar...

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.