Bodegas Solar de Samaniego

Het magazijn van Bodegas Solar de Samaniego. Betonnen tanks beschilderd met de lichamen van mensen in grijze en zwarte kleuren.Interieur van de vatenkamer van wijnhuis Solar de Samaniego in Laguardia.Wijnbar Bodegas Solar de Samaniego. Meubilair in loungemodus met warme verlichtingWijngaarden en stenen tafel van Bodegas Solar de Samaniego.Bodegas Solar de SamaniegoBodegas Solar de SamaniegoBodegas Solar de SamaniegoBodegas Solar de Samaniego

BODEGAS SOLAR DE SAMANIEGO BEZOEKEN (RIOJA ALAVESA)

Bodegas Solar de Samaniego is een juweeltje dat je moet ontdekken in Rioja. Gelegen aan de voet van het prachtige dorp Laguardia, op slechts 20 minuten van Logroño, biedt dit wijnhuis met 50 jaar geschiedenis een ongewoon bezoek waar wijn en literatuur elkaar ontmoeten.
 
De ervaring kan worden aangevuld met een typisch Riojaans menu geserveerd in de privé-eetkamers van de wijnmakerij. In de afgelopen jaren heeft het belangrijke prijzen ontvangen, zoals Beste Wijntoeristische Ervaring op de Wijnroutes van Spanje. Het is zonder twijfel een essentieel bezoek.

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.