Bodegas Valdubón

Bodegas Valdubón Wijntoerisme in Ribera del DueroBodegas Valdubón gevel en wijngaardeninterieur Bodegas Valdubón Wijnbar Bezoek aan de vatkamer van Bodegas Valdubón Ribera del DueroEvenementenruimte in Bodegas Valdubón. Warme verlichting en houten decoratie.Wijnproeverij Bodegas Valdubón in Ribera del DueroWijngaarden van Bodegas Valdubón in Ribera del Duero.

BODEGAS VALDUBBON IN RIBERA DEL DUERO BEZOEKEN [2024]

Sinds de geboorte in 1997 is Bodegas Valdubón pure uitmuntendheid in de productie van wijnen met persoonlijkheid en complexiteit! 
 
Ons wijnhuis ligt aan de rand van Milagros, naast de rivier de Riaza, die vanuit de majestueuze Sierra de Ayllón naar de pittoreske vallei stroomt waar Aranda de Duero ligt, in het hart van de oorsprongsbenaming Ribera del Duero.
 
Onze wijnen zijn ware juweeltjes: van de jonge Valdubón Roble tot de meest bekroonde en erkende wijnen, zoals Honoris de Valdubón, Valdubón X en Valdubón Crianza, laat je betoveren door hun kwaliteit en ontdek ze in al hun pracht!
 
Daarnaast zorgen we voor onze natuurlijke omgeving en zetten we ons in voor duurzaamheid. We hebben een waterzuiveringsinstallatie op een strategische plek om de stroomgebieden van de Riaza en de Duero te beschermen. We hebben ook 500 krachtige zonnepanelen geïnstalleerd, die een groot deel van de energie die we nodig hebben opwekken. En we vangen regenwater op om het te hergebruiken voor de irrigatie van onze tuinen.
Lees verder >

WIJNTOERISTISCHE PAKKETTEN IN RIBERA DEL DUERO

  1. Traditioneel bezoek met proeverij van 3 wijnen ( check tijdschema). 
  2. Gastronomisch bezoek met proeverij van 4 wijnen en 4 tapas ( check tijdschema). 
  3. Bezoek en proeverij van de belangrijkste DO's van Spanje met een combinatie van 4 wijnen en 4 tapas ( check tijdschema) 
  4. Privé en exclusief bezoek aan het wijnhuis.

VIER UW PERFECTE EVENEMENT IN HET WIJNHUIS

  • Privé-evenementen met activiteiten op maat: Oogsten, "teambuilding" met blinde proeverijen, fietsen door de wijngaarden... 
  • Evenementen op maat: Vertel ons uw idee, wij maken het waar. Voor ons is uw ervaring onze ervaring. 

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien

wijnroutes Castilla y León


Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.