Bogarve 1915

 Bogarve 1915 witte en rode wijnen wijnproeverij Bogarve 1915Wijnproeverij Bogarve 1915 handmatige oogst Bodegas Bogarve 1915

EEN EEUWENOUD WIJNHUIS BEZOEKEN IN TOLEDO [WIJNTOERISME 2023]

Bogarve 1915 is een eeuwenoud wijnhuis in Madridejos, in de provincie Toledo, 120 km ten zuiden van Madrid. Het gebied, in de regio La Mancha, is van oudsher verbonden met de ambachtelijke landbouwsector en kent een uitgebreide wijnbouwtraditie, waar ons wijnhuis uit put. Sinds onze overgrootvader, Cipriano García de la Cruz, in 1915 het familiebedrijf begon met een kleine wijnmakerij, begeleiden doorzettingsvermogen, toewijding en liefde voor wijn ons al 4 generaties lang.
Lees verder >

ECOLOGISCHE LANDBOUW

Dankzij ons werk met biologische landbouw, onze kwaliteitscontroles en de kenmerken van het klimaat en de grond waarop we onze wijnstokken planten, verkrijgen we druiven van de hoogste kwaliteit die smaak, definitie en uitmuntendheid geven aan onze wijnen, vermouths en mistelas.

BOGARVE 1915 WIJNEN

Wij produceren witte wijnen, rode wijnen (jong, crianza, reserva en gran reserva), rosés, mistella's en vermouths die uitnodigen tot een unieke en complete ervaring. Wij verbouwen verschillende druivenrassen, zowel nationale als internationale, die allemaal perfect zijn aangepast aan de bodem- en klimaatomstandigheden van La Mancha: Verdejo, Airén, Moscatel de Alejandría, Sauvignon blanc, Garnacha, Garnacha tintorera, Tempranillo, Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon en Petit Verdot.

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien

Wijnroutes in Castilla - La Mancha


Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.