Celler Tianna Negre

Uitzicht op Bodegas Tianna NegreVatenkamer Bodegas Tianna NegreWijnproeven in Mallorca Bodegas Tianna Negre

WIJNHUIS CELLER TIANNA NEGRE BEZOEKEN IN BINISSALEM (MALLORCA)

Celler Tianna Negre is een Mallorcaans wijnhuis opgericht in de oogst van 2007 en eigendom van de familie Morey. 

De oorsprong van dit wijnhuis ligt in de erfenis door mevrouw Antonia van een oude wijngaard van Manto negro met traditionele snoei. Vandaag de dag heeft het 55 hectare aan wijngaarden, die allemaal biologisch worden bewerkt. De wijngaarden liggen in de gemeenten Binissalem en Consell in de regio Es Raiguer op Mallorca. De prioriteit is het gebruik van lokale variëteiten en respect voor het land, het milieu, de ecosystemen en de arbeiders om elegante wijnen met persoonlijkheid te maken. 

Elk jaar worden er ongeveer 300.000 flessen gebotteld. Het wijnhuis heeft een breed assortiment dankzij de stilistische mogelijkheden met de 12 verschillende druivensoorten die worden verbouwd. 
Lees verder >

WIJN PROEVERIJ EN TAPAS IN MALLORCA

Bezoeken aan Tianna Negre zijn altijd in kleine groepen. Je kunt genieten van het uitzicht op het Tramuntana-gebergte, de wijngaarden, de olijfbomen en de faciliteiten. De proeverijen gaan gepaard met typische tapas met producten van het eiland.

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.