Finca Montepedroso

Finca MontepedrosoFinca MontepedrosoFinca MontepedrosoFinca MontepedrosoFinca MontepedrosoFinca MontepedrosoFinca MontepedrosoFinca MontepedrosoFinca MontepedrosoFinca Montepedroso

BEZOEK BODEGA FINCA MONTEPEDROSO WIJNHUIS IN RUEDA | VALLADOLID

Finca Montepedroso, het nieuwste project van de Familia Martínez Bujanda, werd in 2010 werkelijkheid met de voltooiing van de bouw van een van de meest avant-gardistische wijnhuizen met het meest innovatieve ontwerp in de appellatie van oorsprong. Een laag, transparant gebouw gelegen op het plateau, met een bevoorrecht uitzicht en omgeven door wijngaarden, waar het niet alleen avant-gardistisch is, maar ook het milieu respecteert door gebruik te maken van zonne-energie en regenwaterrecuperatie.

Lees verder >

GELEGEN IN HET HART VAN RUEDA

Finca Montepedroso is een prachtige uitbreiding van 25 hectare, gelegen in het hart van de oorsprongsbenaming, in de gemeente Rueda zelf, met steenachtige en rustieke gronden waar de wijnstok zijn bestaansrecht vindt en waar het in staat is een wijn aan te bieden met de persoonlijkheid van het beste terroir van Rueda.

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien

wijnroutes Castilla y León


Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.