Hacienda Villarta

Voorgevel van Bodegas Hacienda Villarta. Wijntoerisme bezoek aan Bodegas Hacienda Villarta. Roestvrijstalen tanks.Vatenkamer van Bodegas Hacienda Villarta in Toledo. Vatenkamer van Bodegas Hacienda Villarta met warme verlichting. Flessen wijn Bodegas Hacienda Villarta. Witte wijn met zilveren kurken

HACIENDA VILLARTA WIJNHUIS BEZOEKEN (MÉNTRIDA-TOLEDO)

Hacienda Villarta bevindt zich in de stad Escalona, in de provincie Toledo, in de uitlopers van Gredos, naast de rivier de Alberche. Villarta beslaat een gebied van ongeveer 650 hectare, waar zich de faciliteiten en wijngaarden bevinden. We bevinden ons in de stad Escalona, in de provincie Toledo, onder de oorsprongsbenaming Méntrida. De wijnmakerij is uitgerust met de modernste machines om de productie van een goede wijn te bereiken. 
Lees verder >

WIJNTOERISME IN TOLEDO

Villarta, als onderdeel van het wijnbouwcomplex, heeft ook een modern herenhuis voor wijntoerisme met lichte gastenkamers, keuken, restaurant, proeflokalen, wijnwinkel en multifunctionele ruimtes.

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien

Wijnroutes in Castilla - La Mancha


Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.