Masía Torreblanca

Gevel met renaissancebogen Bodega Masía Torreblanca in Barcelona bezoekenuitzicht Bodega Masía Torreblanca wijnhuis Renaissance bogen Landschap van wijngaarden Masía Torreblanca Winery in Alt Penedés BarcelonaHond met wijnboer in wijngaarden Bodega Masía Torreblanca in barcelonaInterieur Bodega Masía Torreblanca wijnhuis wijnflessen aan de muur bezoekenchill out area Masía Torreblanca Wijnhuis met zwembad en uitzicht over de wijngaardenBodega Masía Torreblanca evenement stoelen en tafels in de tuinen

MASÍA TORREBLANCA BEZOEKEN IN BARCELONA | WIJN TOERISME 

Gelegen in het hart van de regio Penedès, ten zuiden van Barcelona, omgeven door idyllische wijngaarden en mediterrane flora met een spectaculair panoramisch uitzicht. De Masía Torreblanca, oorspronkelijk uit de 15e eeuw, is zorgvuldig gerestaureerd en herbergt sinds enkele jaren het bedrijf Viña Torreblanca, dat bestaat uit een jong, internationaal team van professionals met een vastberaden doel: het bevorderen van de waardevolle wijncultuur, met een impuls voor de productie van cava's en wijnen van topkwaliteit.
De Masía Torreblanca is een vertegenwoordiging van de Renaissance architectuur van Olèrdola.
Lees verder >

WIJNTOERISME EN BEZOEKEN

De Masía biedt een groot aantal activiteiten in verband met de wereld van de wijn, zoals wijnarrangementen, proeverijen, rondleidingen en andere activiteiten. 

BRUILOFTEN EN EVENEMENTEN IN DE MASÍA

Het is een unieke omgeving voor bruiloften en evenementen. Het heeft verschillende zalen en ruimtes die ideaal zijn voor bruiloften en evenementen, evenals een zwembad en een chill out-ruimte. 

Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.