Miquel Jané

Ingang van Bodegas Miquel Jané wijngaard bord en wijnmakerij op de achtergrondBodegas Miquel Jané vaten met gegraveerde letters Wijnproeflokaal bij Bodegas Miquel Jané BarcelonaBezoek aan de wijngaarden van Bodegas Miquel Jané in Barcelona

BEZOEK BODEGA MIQUEL JANÉ WIJNHUIS IN ALT PENEDÉS | CATALONIA

Het wijnhuis J. Miquel Jané, gelegen in Font-Rubí (Alt Penedès), is het resultaat van de kennis van vier generaties en produceert exclusieve wijnen van hoge kwaliteit, die in prestigieuze internationale wedstrijden bekroond zijn. 
Lees verder >

WIJNTOERISME [ BEZOEKEN, PROEVERIJEN, 4X4 TOCHTEN, HOTELS EN NOG VEEL MEER...]

Het wijnhuis biedt verschillende activiteiten aan met als doel de cultuur en de kunst van het wijn maken en proeven op een plezierige en dynamische manier over te brengen (bezoeken en proeverijcursussen, restaurant in de eigen faciliteiten van het wijnhuis met lokale en seizoensgebonden gerechten, 4x4 en Segway tochten door de wijngaarden, weekenduitstapjes in lokale hotels en activiteiten voor bedrijven). Al deze activiteiten vinden plaats midden in de natuur, op het privédomein van het wijnhuis van 100ha, omringd door wijngaarden en bossen.
Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.