Bodegas Vega Tolosa

VEGA TOLOSA WIJNTOERISME ERVARING

De familie Tolosa is in Manchuela een pionier op het gebied van wijntoerisme activiteiten.  We hebben altijd de de behoefte om onze passie voor ons land en de productie van kwaliteit te delen en de productie van biologische kwaliteitswijnen.

Lees verder >

Het project van Vega Tolosa begon in 1998, gebaseerd op de filosofie om de middelen die onze grootouders ons hebben nagelaten aan te passen, door de oude Bobal-wijngaarden en hun cultivatiemethoden te behouden, om ze om te vormen tot biologische en veganistische kwaliteitswijnen, met een jong en ontwikkeld team, zowel in de wijngaard als in het wijnhuis.

LEREN MET ONZE FAMILIE

Het doel van deze ervaring is op een eenvoudige en ludieke manier te leren, verteld door de leden van het gezin: Ecologische cultivatie, met respect voor de natuurlijke omgeving. De autochtone fauna en flora zullen het leven delen tussen onze wijngaarden. We dragen zorg voor de duurzaamheid van het milieu.

Rondleiding langs de verschillende oenologische processen vanuit een duurzaam, ecologisch en natuurlijk oogpunt. Eikenhouten vaten, autochtone gisten, plantaardige klaringsstoffen, elektriciteit geproduceerd door zonnepanelen en een voedingsstikstofgenerator.

PROEVERIJ VAN BIOLOGISCHE WIJNEN IN MANCHUELA

Proeverij van biologische wijnen in onze moderne en functionele proeflokaal, begeleid door deskundigen van onze familie.

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien
BELANGRIJK! Gebruik de kortingscode ENOTURISMOSPAIN20 bij het boeken van je bezoek of aankoop online bij Bodegas Vega Tolosa en ontvang 20% korting.