Virgen de las Viñas bodega y almazara

BEZOEK VIRGEN DE LAS VIÑAS WIJNHUIS EN OLIEMOLEN IN CIUDAD REAL

Kunst, Traditie en Wijn is de filosofie van Virgen de las Viñas, de weerspiegeling van de ervaring die haar essentie overbrengt op de wijnen die geproduceerd worden. Traditie is aanwezig in de Lagar, het hart van het wijnhuis, dat in de loop der tijd is uitgegroeid tot het Etnologisch Museum.
Lees verder >

Ontdek onze grotten, waar vroeger de essentie van wijn werd bewaard. Uw zintuigen spelen de hoofdrol tijdens uw ontdekkingstocht door de galerijen.

Maak kennis met het heden en de toekomst in de bottelruimte waar meer dan 20.000 flessen per uur kunnen worden gebotteld. Sluit de rondleiding af met een proeverij van twee wijnen en een olie, vergezeld van gerechten uit La Mancha.

BEZOEK HET INFANTA ELENA MUSEUM VAN HEDENDAAGSE KUNST

Tijdens het bezoek aan het museum kunt u met eigen ogen de kunst aanschouwen die in de Virgen de las Viñas Bodega y Almazara kan worden beoefend.

Het museum voor hedendaagse kunst Infanta Elena huisvest een permanente tentoonstelling van werken van de culturele wedstrijd Virgen de las Viñas, die sinds 2001 wordt gehouden. Het heeft een erecomité dat wordt voorgezeten door Zijne Majesteit de Koning van Spanje Felipe VI.

Dit museum herbergt werken van verschillende auteurs, met uiteenlopende stijlen, technieken en thema's, wat het zeer aantrekkelijk maakt voor kunstliefhebbers.

Op de eerste verdieping worden, naast de werken van onze verzameling, tijdelijke tentoonstellingen gehouden, waar kunstenaars van de categorie van José Sánchez Carralero, Eduardo Naranjo, Brinkmann of Salvador Dalí, onder anderen, hebben geëxposeerd.

Een aanbevolen ervaring om met vrienden, familie of als koppel van te genieten.

ONZE WIJNEN EN OLIJF OLIËN

Wijnen:
  • Lienzo (IGP)
  • Tomillar (DO La Mancha)
  • Sentir (Ecológico)
  • Soy Rocío
  • Octavo Arte
Witte druivensoorten: Airén, Chardonnay, Verdejo, Sauvignon Blanc.
Rode druivensoorten: Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Merlot y Syrah.

Olijfolie:
  • Primacía
  • Casona del prior
Olijfolie soorten: Picual, Cornicabra y Arbequina

Minder zien
BELANGRIJK! Vergeet niet aan te geven dat u via Enoturismo Spain komt, dan zal het wijnhuis u een aardigheidje geven.