Bodegas Aragonesas

Ontwerp gebouw Bodegas Aragonesas. Witte kleur met rechthoekige vorm en wijngaarden rondom.Modern interieur van Bodegas Aragonesas. Stoelen voor een glazen raam met uitzicht op de wijngaarden. Vatenkamer van Bodegas Aragonesas. Warme verlichting.Wijngaarden in Zaragoza van Bodegas AragonesasWijnen Bodegas Aragonesas. Drie flessen: Nabulé en twee Galiano.

BODEGAS ARAGONESAS WIJNHUIS BEZOEKEN (ZARAGOZA) 

Bodegas Aragonesas is gevestigd in de Zaragozaanse stad Fuendejalón, aan de voet van Moncayo, opgericht in 1984, maar onze geschiedenis gaat terug tot 1145, toen de cisterciënzer monniken van het klooster van Veruela wijnstokken begonnen te verbouwen in het gebied.
Lees verder >
 
We vertroetelen de Garnacha, een druif met een intens rode kleur en een fruitige smaak, die een essentieel onderdeel is van ons erfgoed. We streven ernaar om de teelt en de productie te perfectioneren en onze wijngaarden, waarvan sommige meer dan 100 jaar oud zijn, zijn stevig geworteld in een land dat onvergelijkbaar is voor hun ontwikkeling, ondanks het strenge klimaat dat hen op zijn beurt hun onmiskenbare kwaliteit en persoonlijkheid geeft.

Onze merken Fagus, Garnacha Centenaria, Nabulé, Coto de Hayas, Galiano, Don Ramón en Aragonia, zijn de emblemen van dit wijnhuis en genieten internationaal prestige, met talrijke prijzen en onderscheidingen, een bron van trots voor ons.
 
We nodigen je uit om ons te bezoeken en van onze wijnen te genieten

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien
Belangrijk! Vergeet niet aan te geven dat je contact met ons opneemt via Enoturismo Spanje.