Bodegas Baigorri

Bodegas Baigorri Glazen façadeRestaurant Bodegas Baigorri in Samaniego, Rioja AlavesaOogst bij Bodegas Baigorri, manden met druiven en tractor in Samaniego, Rioja AlavesaStalen tanks bij Bodegas Baigorri, in Samaniego, Rioja AlavesaBodegas Baigorri Wijngaarden in Samaniego, Rioja Alavesa

BODEGAS BAIGORI IN SAMANIEGO BEZOEKEN [RIOJA ALAVESA]

Bodegas BAIGORRI, gelegen in Samaniego, is een wijnhuis waar de zwaartekracht de hoofdrol speelt, zodat de druiven in hun geheel tot gisting kunnen komen, waarbij het hele proces verticaal verloopt, met alle bewegingen van druiven of wijn door de zwaartekracht, zonder enige vorm van mechanisch overpompen. 
Een glazen doos perfect geïntegreerd in zijn omgeving, die opduikt in een unieke omgeving van de Rioja Alavesa met een onvergelijkbare ligging voor wijnbouw. 
Lees verder >

7 VERDIEPINGEN ONDER DE OPPERVLAKTE 

Omgeven door een immense zee van wijngaarden, verbergt Bodegas BAIGORRI zeven ondergrondse verdiepingen onder de oppervlakte waar de zwaartekracht de hoofdrol speelt in de productie van hun unieke wijnen.
Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.