Bodegas Cerdá

Ingang van Bodegas Cerdá. Binnenplaats met twee grote gebouwen, één in de vorm van een toren en één met een zadeldak. Wit metselwerk.Proeflokaal van Cerdá Winery. Zaal met tafels voor wijnproeverij in Alicante. Bodegas Cerdá wijnvatenkamer. Witte muren en vaten op de vloer. warme verlichting.Bodegas Cerdá wijnwinkel. Grote vaten aan de zijkanten en flessen op verschillende planken, het plafond bestaat uit houten balken.

BODEGAS CERDÁ IN ALICANTE BEZOEKEN [WIJNTOERISME 2023]

Bodegas Cerdá is in 1885 ontstaan als familiebedrijf. Het is een gerestaureerd honderdjarig gebouw, waar edele materialen als hout en marmer de boventoon voeren. Ons bedrijf heeft een groot museum waar unieke stukken worden tentoongesteld. Wij bieden een zorgvuldige service en een geweldig kwaliteitsproduct.

COMPLETE WIJNTOERISTISCHE ERVARING

Het Wijnhuis biedt rondleidingen door het wijnmuseum, de kelders, de wijnbereidingsruimten, de vatenkelder en een begeleide proeverij van vier wijnen, vergezeld van lokale tapas.
Het restaurant van de wijnmakerij is ideaal voor het delen van unieke momenten met familie en vrienden, evenals de mogelijkheid om evenementen te organiseren. 

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.