Bodegas Excelencia

BODEGAS EXCELENCIA BEZOEKEN (WIJNTOERISME MÁLAGA)

Bodegas Excelencia werd opgericht in 2006, na een moeizaam zoekproces naar de ideale grond om onze wijngaarden aan te planten. 
Het wijnhuis is gelegen in een bevoorrecht gebied van de Serranía de Ronda, omringd door de Sierra de Grazalema en de Sierra de las Nieves en naast de Romeinse ruïnes van Acinipo. 
Lees verder >
Deze uitstekende locatie biedt ons onverslaanbare omstandigheden om elegante kwaliteitswijnen te produceren met druiven van onze eigen wijngaarden met de rassen Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Tempranillo, Syrah en Merlot. 
Het belangrijkste kenmerk is dat het hele wijnmaakproces met de hand wordt gedaan in het wijnhuis, van het oogsten van de druiven tot de uiteindelijke botteling en etikettering. 

RONDLEIDINGEN, PROEVERIJEN, DINERS EN NOG VEEL MEER...

We bieden een breed scala aan wijntoerisme. Omdat we over grote ruimtes beschikken, bieden we een zeer actief wijntoerisme, waardoor we zowel koppels als grote groepen mensen die van wijn en natuur houden kunnen ontvangen.
 
Ons doel is dat mensen een mooie dag doorbrengen met het leren kennen van onze wijnmakerij tijdens een rondleiding door experts waar ze de wondere wereld van wijn kunnen betreden en de productieprocessen in de wijngaard en in de wijnmakerij kunnen ontdekken door de wijngaard, de productieruimte en tanks, de rijpingskamer en het proeflokaal te bezoeken, waar het bezoek eindigt met een proeverij en het proeven van onze wijnen vergezeld van hapjes met kwaliteitsproducten uit de streek, lunch, diner, cocktails,... afhankelijk van het pakket dat je kiest.
Minder zien
BELANGRIJK! Vergeet niet aan te geven dat u via Enoturismo Spain komt