Bodegas Fundador

Binnen mezquita Bodegas Fundador Wijntoerisme Bodegas Fundador Cadizwijnlaarzen Bodegas Fundador Restaurant Patio Bodegas FundadorEten bij Bodegas Fundador CadizRestaurant Bodegas Fundador in Jerez

BEZOEK HISTORISCHE WIJNHUIZEN IN CADIZ [BODEGAS FUNDADOR]

In de unieke omgeving van Bodegas Fundador wordt de kunst van de productie van de brandewijnen en sherry's bewonderd. Binnen vindt u emblematische plaatsen zoals El Molino, de stichtende bodega uit 1730, evenals de monumentale Bodega La Mezquita, een van de grootste ter wereld, De tuin van La Puerta de Rota, beschouwd als een Goed van Cultureel Belang, of een Museum in de Bodega de la Luz, waar de Fundador Brandy werd geboren.
 
Bodegas Fundador werd geboren als het eerste wijnhuis in de omgeving van Jerez, met een rijk erfgoed, waar de oorsprong de essentie van alles is. Het heeft een grote collectie sherryvaten, uniek voor de productie van het eerste merk Brandy in Spanje, Fundador. Het best verkopende sherry merk ter wereld, Harveys, onderschrijft de waarde en kwaliteit van zijn Sherry vaten, essentieel in de productie van het meest internationale merk van Brandy, Fundador.
Lees verder >

BODEGA EN RESTAURANT IN JEREZ DE LA FRONTERA

De Fundador ervaring heeft een restaurant binnen, een baanbrekende gastrobar in Jerez, waar het mogelijk is om gastronomie te combineren met de huismerken van wijnen, brandewijnen en cocktails. Het is de juiste plek voor een ervaring vol smaak, van oorsprong, waarbij alle zintuigen aan bod komen.
 
Tijdens de zomermaanden kun je je rondleiding van 20:00 uur afsluiten in ons restaurant! 
Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.