Bodegas Malón de Echaide

Voorgevel van de Malón de Echaide wijnmakerij, groot beige pakhuis met rood dakBuggy-wijntoerisme in de wijngaarden van Malón de Echaide in Navarra Vrienden genieten van een buggyritje in Bodegas Malón de Echaide WijntoerismeBinnen in de wijnmakerij van Bodegas Malón de Echaide met twee verdiepingen  Sepiakleurige wijnkeldergang van Bodegas Malón de Echaide Zwart-witte gang naar de fustkamer Bodegas Malón de EchaideVaten Bodegas Malón de Echaide grote zaal met veel vaten

MALÓN DE ECHAIDE WIJNHUIS BEZOEKEN IN NAVARRA | WIJNTOERISME 

Ontdek de identiteit van een wijnhuis met meer dan 60 jaar geschiedenis, gelegen in gebieden waar de Romeinen al wijn maakten. Geniet van het landschap van de Ribera de Navarra, onze wijngaarden liggen tussen de 2.314 meter hoge Moncayo en de rivier de Ebro, in het hart van de vallei van de Queiles.
Lees verder >
 
Bodegas Malón de Echaide werd opgericht in 1951, met faciliteiten van 27.000 m2 en een capaciteit van 12.000.000 liter en 3.000 vaten.
Onze wijngaarden produceren verschillende druivensoorten, die wij u graag laten zien, zodat u ze kunt leren kennen en onderscheiden.

WIJN TOERISTISCHE ERVARING IN NAVARRA

We spelen met uw zintuigen, zowel in de wijngaarden als in het wijnhuis. Geniet van de harmonie met de natuur, de inzet en liefde voor ons land, het werk van vele families door de jaren heen en de magie van het wijntoerisme.
Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.