Bodegas Monteabellón

Meisje proeft de rode wijn van Bodegas Monteabellón uit Ribera del Duero Een groep vrienden proeft wijn bij Bodegas Monteabellón op het terras van het wijnhuis. Wijngaarden Bodegas Monteabellón met een hoed die een van de planten versiertMeisjes lachen in de wijngaarden van Bodegas Monteabellon in Ribera del DueroEen meisje geniet van een wijntje bij Bodegas Monteabellón met de zonsondergang op de achtergrond.

BODEGAS MONTEABELLÓN BEZOEKEN [RIBERA DEL DUERO]

Op 950 meter boven de zeespiegel vindt u onze Finca La Blanquera, waar wij onze beste druiven oogsten. 
Beleef een ongelooflijke ervaring tijdens een bezoek aan onze wijngaard en ontdek het uitzicht op de Duero-vallei vanaf het uitzichtpunt, terwijl wij u begeleiden met een van onze wijnen en een aperitief. Geniet van de magie van de omgeving tussen de wijngaarden. 
Lees verder >

GENIET VAN HET WIJNTOERISME EN KRIJG EEN GEPERSONALISEERD GLAS WIJN

Kom en bezoek onze wijnmakerij, omgeven door natuur en wijngaarden in de RIBERA DEL DUERO, en leer op een zeer interactieve en participatieve manier over het wijnmaakproces, waarbij u tijdens de rondleiding aroma's en tastbare sensaties ontdekt. 
Mis deze ervaring niet en kom ons bezoeken! 

Ter herinnering aan deze ervaring ontvangt u een gepersonaliseerd glas als geschenk.

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien

wijnroutes Castilla y León


Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.